Zorgt revelatie voor recordtransfer? ''Club Brugge heeft goud in handen''

Zorgt revelatie voor recordtransfer? ''Club Brugge heeft goud in handen''

13-12-2017 14:48
8

Club Brugge is met 44 punten na 18 speeldagen de fiere leider in onze competitie. Marvelous Nakamba is zonder twijfel één van de belangrijkste steunpilaren in de succesformatie van Ivan Leko. Blauw-Zwart zou in de toekomst wel eens heel veel geld aan hem kunnen verdienen.

Nakamba komt pas sinds deze zomer voor Club uit, maar heeft zich in recordtempo opgeworpen tot een onmisbare schakel. De defensieve middenvelder mag gerust één van de grootste revelaties van het huidige seizoen worden genoemd. Het Nieuwsblad is zeer onder de indruk van zijn spel en denkt dat Nakamba wel eens het transferrecord van José Izquierdo, die voor 15 miljoen plus bonussen naar Brighton & Hove Albion trok, zou kunnen verbreken.

Volgens de krant is de fysiek sterkte Zimbambwaan, die een contract tot 2021, een goudhaantje voor Blauw-Zwart. "Nakamba is de keuze op de lange termijn. Als hij dan toch vervroegd vertrekt naar een grotere competitie omdat hij simpelweg niet meer te houden is, zal Club een veelvoud vangen van de 3 miljoen euro dat het betaalde aan het Nederlandse Vitesse. Met Nakamba heeft Club Afrikaans goud in handen'', klinkt het.