Club zet de champagne nog niet koud, Bruggelingen blijven RSCA vrezen

Club zet de champagne nog niet koud, Bruggelingen blijven RSCA vrezen

13-12-2017 13:33
19

De eindfase van de reguliere competitie komt er binnen enkele weken aan. De strijd om de titel zal dan ook losbarsten. Club Brugge lijkt nu dé titelkandidaat te zijn, maar bij Club wil men nog niet vieren. Anderlecht en Charleroi blijven concurrenten.

Club Brugge heeft momenteel een voorsprong van tien punten op Anderlecht. Zondag wacht er nog een thuiswedstrijd. De Bruggelingen kunnen paars-wit volgens enkelingen dan ook helemaal uit de titelrace slaan. Daar gaat Vincent Mannaert niet akkoord mee.

"Men zegt dat het de laatste kans is voor Anderlecht omdat ze bij een nederlaag tegen ons dertien punten achterstand hebben. Ik ben het daar niet mee eens", zegt Mannaert bij de RTBF. "Vorige week was iedereen nog vol lof over hun prestatie en zege bij Celtic. De nederlaag tegen Charleroi zou niet alles in twijfel mogen trekken."

"Die nederlaag had ook met de wedstrijdomstandigheden te maken, zoals de uitsluiting van Deschacht. Zoals altijd bij Club-Anderlecht verwacht ik zondag een intense wedstrijd, met veel inzet en passie. Anderlecht zal een titelrivaal blijven tot het einde", besluit hij.