'Breuk tussen Milan en Donnarumma aanstaande: vraagprijs is bekend'

  'Breuk tussen Milan en Donnarumma aanstaande: vraagprijs is bekend'

  woensdag 13 december 2017 om 10:45

  Gianluigi Donnaruma zou AC Milan al in januari kunnen verlaten, maar een zomerse transfer is waarschijnlijker. De pas achttienjarige doelman moet minimaal veertig miljoen euro kosten.

  Dat schrijft La Gazzetta dello Sport. Dinsdag kwam naar buiten dat zaakwaarnemer Mino Raiola de contractverlenging van Donnarumma wil terugdraaien. De Italiaanse international zou 'psychologisch onder druk zijn gezet'. Hoewel Raiola weinig kans van slagen lijkt te hebben, toont het aan dat de toekomst van Donnarumma niet bij Milan ligt.

  Volgens de roze sportkrant heeft Raiola de afgelopen weken meerdere keren gesproken met Milan-directeur Marco Fassone om tot een oplossing te komen. De uitkomst lijkt dat Donnarumma in de zomer voor minimaal veertig miljoen euro kan vertrekken. De Rossoneri kunnen dat geld goed gebruiken om te voldoen aan de Financial Fair Play-regels.

  Real Madrid of Paris Saint-Germain zou de meest waarschijnlijke bestemming zijn van Donnarumma. Als de verstandhouding met Milan verder verslechtert, is zelfs een winters vertrek niet uitgesloten.

  Plaats een reactie

  Laurens G +72
  woensdag 13 december 2017 om 11:02
  Wat mij betreft mogen ze stillaan een strenge regulering inlassen betreffende de almachtige zaakwaarnemers à la Raiola en Mendes. Die mannen verzieken de sport wat mij betreft. 9/10 Uw reinste belangenvermenging.
  Vind ik leuk
  woensdag 13 december 2017 om 17:49
  Raiola vuiligheid
  [Reactie gewijzigd op woensdag 13 december 2017 om 17:50]
  Vind ik leuk
  Riddlin +2293
  woensdag 13 december 2017 om 19:22
  Real heeft toch net een doelman gekocht voor 25 miljoen ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Breuk tussen Milan en Donnarumma aanstaande: vraagprijs is bekend'