Ex-speler haalt hard uit naar Anderlecht: Mijn droom ontnomen

Ex-speler haalt hard uit naar Anderlecht: "Mijn droom ontnomen"

13-12-2017 07:49
3

Frank Acheampong probeert momenteel het mooie weer in China te maken. De Ghanees werd door Anderlecht onlangs verkocht aan FC Tianjin Taida. De carrière van Acheampong had er nochtans helemaal anders kunnen uitzien. Dat zit de snelheidsduivel nog steeds dwars.

Afgelopen winter trok ook Hull City aan de mouw van Acheampong. Tot een transfer kwam het echter niet. "Iedereen weet wat er gebeurd is: Anderlecht zei neen. Ik moest blijven om de titel te helpen winnen. Het bestuur sloeg zelfs een bod van zeven miljoen euro af", zegt Acheampong in Sport/Voetbalmagazine.

Niet naar de zin van de Ghanees. "Natuurlijk was ik boos - Anderlecht heeft mij toen mijn droom ontnomen - en ik heb dat niet verstopt. Het bestuur heeft zwaar op mij moeten inpraten en op het einde zijn we toch tot een faire overeenkomst gekomen: ik mocht voor een gelimiteerd bedrag gaan waar ik wilde. Op voorwaarde dat we kampioen werden", klinkt het. Of Acheampong ooit nog in Engeland geraakt, lijkt twijfelachtig na zijn transfer naar China.