Bekerwedstrijd tegen nummer twee kan Clubsupporters helemaal niet verwarmen

  Bekerwedstrijd tegen nummer twee kan Clubsupporters helemaal niet verwarmen

  Gepubliceerd: woensdag 13 december 2017 om 07:15wo 13-12-2017 om 07:15

  Zorgen om het speelveld bij Club, maar ook zorgen om de sfeer. De Bruggelingen spelen de kwartfinales van de Croky Cup tegen de nummer twee van de Jupiler Pro League. Maar toch kan dat de Clubsupporter niet verwarmen om af te zakken naar het stadion.

  In de competitie is het stadion tijdens het weekend zo goed als altijd uitverkocht. Voor de Belgische beker blijft het moeilijk om supporters aan te trekken. We krijgen dan wel de nummer één tegen de nummer twéé van de competitie te zijn, toch zullen er volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws maar rond de 10.000 fans zijn. Al is dat niet meteen een slecht resultaat, zo zou het de op twee na drukst bewoonde bekermatch van de laatste vijf jaar in het Jan Breydelstaidon zijn.

  Bij Club schat men ook dat de sneeuwval van de voorbije dagen een invloed had op de ticketverkoop. De invloed zou zelfs een vierde minder toeschouwers zijn. De ticketverkoop is echter nog niet gesloten, waardoor er nog steeds toeschouwers naar Brugge kunnen afzakken.

  Jan Breydel zal minder kolken, tot de grote teleurstelling van Ivan Leko. "Morgen hebben we de steun van onze supporters nodig", klonk het gisteren nog op de officiële website van Club Brugge. "Onze twaalfde man is echt nodig in deze zeer belangrijke wedstrijd. 15.000 of 30.000 fans in het stadion, dat maakt gewoon een verschil", vertelde hij.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15921
  woensdag 13 december 2017 om 07:43
  Dat ligt niet aan Brugge, dat is bij alle clubs zo. Er moet dringend iets gedaan worden aan dat bekerformat. Schaf die Play-Offs af en laat die bekermatchen in het weekend spelen.
  Vind ik leuk
  freeman +11943
  woensdag 13 december 2017 om 09:20
  Dat laat ik dan ook reeds een hele tijd horen !
  Gewoon eens kijken naar het buitenland ; de " Cup Final" is hoe dan ook jaarlijks nog een topevenement !
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15921
  woensdag 13 december 2017 om 09:28
  En wie legt een bekerfinale in godsnaam voor de Play-Offs? Hoe haal je dat toch in je hoofd..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws