Assistent Sa Pinto duidelijk: Daar leven we van

  Assistent Sa Pinto duidelijk: "Daar leven we van"

  dinsdag 12 december 2017 om 23:27

  Standard mag naar de halve finale van de Beker van België. Het won zijn kwartfinale op het veld van Oostende met 2-3.

  Na de wedstrijd was het T2 Rui Mota die reageerde voor de camera van Sporza. Sa Pinto zat immers wegens zijn schorsing in de tribunes. "Ik wil deze zege dan ook opdragen aan de coach. Ik ben er zeker van dat hij trots is. Hij verdient deze zege ook echt, want hij steekt ontzettend veel werk in deze ploeg", aldus zijn assistent.

  “Of Oostende in de eerste helft een strafschop had moeten krijgen? Dat durf ik niet zeggen, ik heb de beelden nog niet gezien. Volgens mij hebben wij gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Standard is een grote ploeg, dus we willen altijd in de finale van de beker staan, en die beker winnen. Daar leven we van”, klonk het ambitieus.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14478
  dinsdag 12 december 2017 om 23:37
  Moord en brand schreeuwen na de nederlaag in Beveren, maar nu hoor je hem niet lullen over de ref. Hypocriet..
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1449
  woensdag 13 december 2017 om 00:55
  VeeDeeVee, wat zou er gezegd worden door dikke Billie Turf of flik Dury als een rode kaart niet werd gegeven en een hoekschop toegekend die er geen was ( waaruit gescoord wordt ). ? Terecht kritiek gegeven na Beveren en geen opmerking nodig vandaag want volgens reglement geen penalty. Al blijft het moeilijk voor sommigen om onpartijdig te zijn.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Assistent Sa Pinto duidelijk: "Daar leven we van"