Foket na bekeruitschakeling: We waren niet slecht bezig

  Foket na bekeruitschakeling: "We waren niet slecht bezig"

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 23:00di 12-12-2017 om 23:00

  AA Gent werd dinsdagavond uitgeschakeld in de Beker van België. Het verloor met zware 4-1 cijfers op het veld van Kortrijk. Na de wedstrijd reageerde Thomas Foket bij Sporza.

  De rechterflank moet in de competitie nog niet rekenen op een basisplaats en was dan ook blij dat hij minuten kon maken. “Ik was inderdaad blij dat ik nog eens wat minuten kon sprokkelen, maar na zo’n wedstrijd overheerst het negatieve gevoel natuurlijk. We laten hier een mooie kans schieten. Er waren ook een paar fases niet meteen in ons voordeel”, aldus Foket.

  “Volgens mij had dit een kantelpunt kunnen zijn voor ons. Vandaag spelen we dan wel geen goede wedstrijd, in de competitie waren we wel goed bezig. We mogen hier dus niet te lang bij blijven stilstaan. Tegen Standard moeten we opnieuw 100% zijn”, blikte hij vooruit.

  Plaats een reactie

  Reagens +2308
  woensdag 13 december 2017 om 09:35
  Niet slecht bezig?
  Eerste corner voor de tegenpartij en een goal pakken. En om zeker te zijn er nog eens 3 extra slikken in de rest van de match. Goed kan je dat toch moeilijk noemen.
  Het is wel duidelijk dat er op de bank een tekort aan kwaliteit is. Van de vele zomertransfers mogen er nu al een stuk of 5 terug beschikken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws