Standard knikkert Coucke en Oostende uit de Beker van België

  Standard knikkert Coucke en Oostende uit de Beker van België

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 22:31di 12-12-2017 om 22:31

  Standard heeft dinsdagvond zijn kwartfinale in de Croky Cup gewonnen. De Luikenaars wonnen op het veld van Oostende met 2-3.

  De wedstrijd begon gelijk opgaand. Na tien minuten voetballen creëerden beide ploegen al een grote kans. De beste combinaties waren wel voor Standard. Toch was het Oostende dat in de zestiende minuut voor de 1-0 zorgde. Een perfecte steepass van Siani werd door Zivkovic vakkundig afgemaakt.

  Oostende nam de wedstrijd in handen en Standard had even nodig om van de dreun te herstellen. Op het half uur claimde Oostende een strafschop voor handspel van Pocognoli, deze werd echter niet gefloten. Meteen na deze discussie zorgde Standard voor de 1-1 aan de overkant. Sa klom erg hoog en kopte een voorzet van Agbo binnen.

  In de tweede helft bezorgde Marin Standard meteen een droomstart. Hij kreeg ruimte aan de rand van de zestien en trapte heerlijk binnen, 1-2. Standard behield de controle en de Kustboys hadden het moeilijk. Na de inbreng van Gano kwam Oostende opnieuw in de wedstrijd, maar de 2-2 bleef uit. Het was zelfs Standard dat tien minuten voor tijd nog voor de 1-3 zorgde. Emond legde de bal proper in het hoekje. In de toegevoegde tijd zorgde Oostende nog voor de 2-3, maar het doelpunt van Gano kwam te laat. De Rouches mogen zich zo opmaken voor een halve finale in de Beker van België.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15993
  dinsdag 12 december 2017 om 22:57
  Standard is goed op weg om opnieuw naar de Heizel te gaan. Sa Pinto wordt nu al horendol.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws