Lombaerts klimt uit het dal, maar: 'Mijn familie had het daar moeilijk mee'

  Lombaerts klimt uit het dal, maar: 'Mijn familie had het daar moeilijk mee'

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 21:32di 12-12-2017 om 21:32

  De huwelijk tussen Nicolas Lombaerts en KV Oostende leek geen lang leven beschoren. De ervaren verdediger kwam onder Yves Vanderhaeghe amper aan de bak, maar sinds de trainerswissel loopt het alsmaar beter.

  De Rode Duivel kreeg in het begin van het seizoen nochtans bakken kritiek te verwerken. "Die kritiek deed mij geen pijn, want ik ben dat gewoon. Mijn familie had het daar wel moelijk mee. In je gezicht zullen ze het nooit komen zeggen, maar in mijn dorp praten ze er wel over", vertelde Lombaerts tegenover La Dernière Heure.

  Eind augustus deden er nochtans geruchten de ronde dat Lombaerts al wou vertrekken bij KV Oostende. "Dat klopt helemaal niet. Ik hoop tot het einde van mijn contract hier te blijven, of zelfs nog langer. Als het niet meer gaat, zal ik stoppen. Ik heb geen zin in een jaar teveel", besloot de verdediger die bij Oostende een contract heeft tot 2020.

  Lees ook: Lombaerts klopt op de deur: "Moet niet onderdoen voor Ciman en Boyata"

  Plaats een reactie

  Toca +39565
  dinsdag 12 december 2017 om 21:38
  Vond het in het begin van de competitie zo dwaas dat hij zo afgemaakt werd. Zeer degelijke verdediger en echt een normale kerel lijkt me.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15761
  dinsdag 12 december 2017 om 22:52
  Weinig verdedigers in onze competitie kunnen aan hem tippen. Topper, nog steeds!
  Vind ik leuk
  dinsdag 12 december 2017 om 23:28
  Qua positiespel een van de betere en zijn kopspel is ook top. Hij is echter niet meer zo wendbaar en ook zijn startsnelheid is een zwak punt. Met kritiek moet je kunnen omgaan en hij was ook de vervanger van Rozehnal die gewoon een beresterk seizoen had vorig jaar. Als je deze vervangt moet je ook op niveau presteren en dat was in de eerste matchen toch niet het geval...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws