Mourinho deelt sneer uit aan Guardiola: 'Verschil in gedrag en in educatie'

  Mourinho deelt sneer uit aan Guardiola: 'Verschil in gedrag en in educatie'

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 19:50di 12-12-2017 om 19:50

  José Mourinho en Pep Guardiola hebben gereageerd op het opstootje dat na de topper tussen Manchester United en Manchester City ontstond. De Portugees zou daarbij onder meer een pak melk naar zich toegegooid hebben gekregen.

  De ruzie heeft de titel Milk-gate gekregen. Mourinho verwijt de rivaal dat het de 1-2 zege wel erg uitbundig vierde, maar Guardiola is zich van geen kwaad bewust. "Ik spoor mijn spelers aan om successen te vieren, maar natuurlijk wel in de kleedkamer en met veel respect voor onze tegenstander. Dat geldt niet alleen voor United."

  "Mensen moeten begrijpen dat wij blij waren, maar dat vierden we correct", vervolgt de Spanjaard. "Dit was een overwinning op onze belangrijkste rivaal én een overwinning in een derby. Ik denk dat alle teams in de wereld die een derby winnen blij zijn. Toen we dit soort wedstrijden bij Bayern München wonnen waren we ook blij en bij Barcelona vierden we derbyzeges ook."

  De persconferentie van Mourinho begon iets later en The Special One greep dat dan ook aan om Guardiola van repliek te dienen. "Voor mij is het een kwestie van verschillen: een verschil in gedrag, een verschil in educatie. Dat is het hele verhaal, en niets meer." De FA begon maandag al een onderzoek naar het incident.

  Plaats een reactie

  firedwarf +3220
  dinsdag 12 december 2017 om 19:53
  Mourinho heeft 200 % gelijk idd een verschil in educatie... WIe is hij immers om na de match van zijn neut te gaan maken in de kleedkamer van de tegenstander dat ze stiller moeten vieren? Als trainer houdt ge u beter bezig met uw eigen ploeg ipv u kinderachtig op te stellen maarja typisch mourinho calimero gedrag arm schaapke...
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +15589
  dinsdag 12 december 2017 om 19:58
  Als er één trainer in de PL is die een andere trainer niet moet aanvallen op dingen zoals gedrag en educatie, zal het Mourinho wel zijn.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15992
  dinsdag 12 december 2017 om 22:31
  Mourinho moet zowat de grootste calimero ooit zijn..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws