Guardiola geeft update over zoveelste blessure van Kompany: 'Niet zeker'

  Guardiola geeft update over zoveelste blessure van Kompany: 'Niet zeker'

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 16:18di 12-12-2017 om 16:18

  Vincent Kompany ligt opnieuw in de lappenmand. De Rode Duivel bleef in de stadsderby van Manchester tijdens de rust in de kleedkamers met een spierblessure. Zijn coach Pep Guardiola denkt echter dat de verdediger op korte termijn weer fit kan zijn.

  De Spanjaard was afgelopen zondag nochtans niet gelukkig met de zoveelste blessure van zijn aanvoerder. "Wij kunnen niet rekenen op Vincent", vertelde hij na de wedstrijd tussen City en United. Ondertussen klinkt Guardiola al een stuk positiever. 

  "Ik denk dat de blessure van Vincent wel eens zou kunnen meevallen”, verklaarde hij op de website van de Citizens. "Het is misschien minder erg dan we dachten. We hopen op korte termijn op hem te kunnen rekenen, maar de partij tegen Swansea mist hij zeker."

  Guardiola weigerde wel te vertellen welke blessure Kompany precies opliep. Het enige dat de Spanjaard kwijt wou, was dat het een spierblessure was.

  Lees ook: Guardiola viert, maar baalt ook: "Wij kunnen niet rekenen op Vincent"

  Poll

  Haalt Kompany het WK blessurevrij?

  (336 stemmen)

  Plaats een reactie

  Cripler +424
  dinsdag 12 december 2017 om 16:26
  Moet die dwaze vraag of hij het wk gaat halen nu echt bij elk nieuwsje dat vp plaatst over kompany? Begint afgezaagd te worden .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws