Tegenvaller voor Anderlecht: 'Ex-topschutter keert niet terug naar het Astridpark'

  Tegenvaller voor Anderlecht: 'Ex-topschutter keert niet terug naar het Astridpark'

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 15:00di 12-12-2017 om 15:00

  RSC Anderlecht heeft al een tijdje een spitsenprobleem. Lukasz Teordorczyk zit in een serieuze vormdip, dat terwijl Hamdi Harbaoui en Robert Beric niet kunnen overtuigen bij paars-wit. De Brusselaars hebben verschillende nieuwe namen op het oog, maar naast Richmond Boakye ziet RSCA allicht nog een optie wegvallen.

  De naam van Alexander Mitrovic mag zo ook stilaan van het lijstje geschrapt worden. De Servische ex-aanvaller van paars-wit stond terug in de belangstelling, maar nu komen er andere teams opzetten om 'Mitrogoal' binnen te halen. The Daily Mail meldt dat Mitrovic aangeboden is bij West Ham United.

  Bij de Londense club is David Moyes trainer, en hij zegt alvast niet neen tegen de komst van de Servische spits. De voormalige goalgetter van Anderlecht is momenteel op overschot bij zijn club Newcastle United, waar hij dit seizoen nog maar amper aan de bak kwam. Ook Boakye komt wellicht niet naar Brussel, de spits van Rode Ster Belgrado vertrekt liever naar een sterkere competitie.

  Poll

  Had Anderlecht Mitrovic goed kunnen gebruiken?

  (337 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16062
  dinsdag 12 december 2017 om 15:53
  Wel bizar dat ze hem aanbieden bij West Ham terwijl er duidelijk sprake van was dat RSCA interesse toonde.. Wie weet heeft Mitrovic er zelf niks over te zeggen, maar zijn het alweer lelijke makelaarspelletjes.
  Vind ik leuk
  Mckenzie +4016
  dinsdag 12 december 2017 om 17:17
  Ik vrees dat geld het meest te zeggen heeft.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws