UPDATE: 'Anderlecht wordt opnieuw in verband gebracht met Braziliaanse verdediger'

  UPDATE: 'Anderlecht wordt opnieuw in verband gebracht met Braziliaanse verdediger'

  Gepubliceerd: maandag 18 december 2017 om 20:15ma 18-12-2017 om 20:15

  Anderlecht zou deze winter graag nog een spits halen, maar ook achterin mag er nog versterking komen. De Brusselaars worden nu opnieuw gelinkt aan de 22-jarige Igor Rabello.

  Het is de website Tutto Udinese die Anderlecht opnieuw in verband brengt met Rabello. Die zou namelijk ook een toptarget zijn voor Udinese. Anderlecht wordt opgelijst als de grootste concurrent, de interesse van andere Italiaanse clubs is maar vaag.

  Rabello is nu nog actief in eigen land, hij is basisspeler bij Botafogo. Hij heeft een opstapclausule van tien miljoen euro in zijn contract staan, maar de Brazilianen zouden nu ook willen luisteren naar een lager bod. In de Braziliaanse pers wordt er verwacht dat er vanaf een bod van zes miljoen euro al gepraat kan worden. Anderlecht heeft echter nog nooit zo veel betaald voor een verdediger. 

  Update 18/01 om 20u15: Anderlecht is nog altijd op zoek naar een aanvaller. Volgens Braziliaanse bronnen is Rabello nog altijd een optie voor paars-wit. Anderlecht moet wel nog altijd hopen dat het de verdediger mag lenen van Botafogo. Hem kopen lijkt een te dure grap. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws