'Nieuw hoofdstuk in Donnarumma-soap, Raiola wil weer ingrijpen'

  'Nieuw hoofdstuk in Donnarumma-soap, Raiola wil weer ingrijpen'

  dinsdag 12 december 2017 om 11:19

  Mino Raiola onderneemt een poging om de contractverlenging van zijn cliënt Gianluigi Donnarumma bij AC Milan terug te draaien. Dat meldt Corriere dello Sport dinsdag. Volgens de zaakwaarnemer is Donnarumma door AC Milan 'psychologisch onder druk gezet' en er is van alles misgegaan bij het ondertekenen van een nieuwe verbintenis.

  De situatie rond wonderkind Donnarumma was in de zomer groot nieuws. Aanvankelijk lieten Raiola en de keeper weten dat een nieuw contract in San Siro uitgesloten was. De fans van Milan keerden zich tegen Donnarumma en even later zette de international alsnog zijn krabbel tot medio 2021. 

  Raiola beweert nu dat Milan druk heeft uitgeoefend op zijn cliënt om een handtekening te zetten. De verlenging zou onrechtmatig zijn en daarom met terugwerkende kracht moeten worden geannuleerd. Volgens Corriere dello Sport heeft Donnarumma ook een brief gestuurd naar de leiding van Milan, met daarin zijn kant van het verhaal. 

  Italiaanse media denken te weten wat het doel is van Raiola. Mocht de contractverlenging van zijn talentvolle cliënt inderdaad ongeldig blijken, dan zou dat betekenen dat Donnarumma in de zomer van 2018 transfervrij is. Real Madrid en Paris Saint-Germain willen gigantische tekengelden en commissies betalen om de goalie in te lijven. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws