Wordt Lukaku aan de kant gezet bij Man U? Dat weegt op hem

Wordt Lukaku aan de kant gezet bij Man U? "Dat weegt op hem"

12-12-2017 10:45

Romelu Lukaku is na een sterk begin helemaal weggezakt bij Manchester United, de derby tegen City was zelfs een regelrechte ramp. Marc Degryse vreest een beetje voor de positie van de Rode Duivel.

Lukaku werd met de grote trom binnengehaald in Manchester, maar brengt voorlopig niet wat het bestuur verwacht. "Lukaku speelde een zeer ongelukkige wedstrijd tegen City. Hij was zeer ongelukkig bij de tegendoelpunten en liet dé kans op de 2-2 liggen", aldus Marc Degryse bij Extra Time.

"Zo blijven de vragen en twijfels rond hem hangen. Dat was voor de wedstrijd al een vraagstuk: wanneer zal Lukaku in de topwedstrijden scoren? Dat weegt blijkbaar op hem en dat zal na de derby niet verbeterd zijn."

Bovendien is Zlatan Ibrahimovic terug fit. "Dat weegt misschien ook op Lukaku. Je voelt aan alles: als hij zo blijft sukkelen, dan zal er wel een moment komen waarop hij aan de kant gezet zal worden. De vragen en de kritiek zullen blijven komen zolang hij in zulke wedstrijden niet de echte Lukaku is. In de eerste helft stond hij geïsoleerd, maar in de tweede helft waren enkele balcontacten niet goed. Hij was een beetje de pineut."