'Twee ex-spelers van Club Brugge favoriet om het bij Genk over te nemen'

  'Twee ex-spelers van Club Brugge favoriet om het bij Genk over te nemen'

  Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017 om 06:59di 12-12-2017 om 06:59

  KRC Genk wil na het ontslag van Albert Stuivenberg snel een nieuwe coach aanstellen. Daarbij lijkt het aan enkele bekende namen te denken. Hoog op het verlanglijstje staan twee ex-spelers van Club Brugge.

  In Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws klinkt het dat Philippe Clement de absolute topkandidaat is om het van Stuivenberg over te nemen. De Limburgers hopen hem snel te kunnen aanstellen. Na de bekerwedstrijd tussen... Waasland-Beveren en Genk. Donderdag zouden de eerste contacten gelegd worden.

  Het is nog maar de vraag of Clement een overgang ook ziet zitten. Eerder trok Gent al aan zijn mouw, maar Clement wilde Waasland-Beveren in het midden van het seizoen niet verlaten. Als de lokroep van Genk (tevens zijn ex-ploeg) Clement niet kan overtuigen, hebben de Limburgers nog een alternatief: Gert Verheyen.

  De bondscoach van de U19 gaf onlangs nog aan dat hij niet weigerachtig staat tegenover een job als trainer van een eersteklasser. Genk zou die eersteklasser kunnen worden. Besnik Hasi en Yannick Ferrera zouden niet hoog op het verlanglijstje staan. Genk zou nog voor 2018 een nieuwe coach willen aanstellen.

  Poll

  Wie moet de nieuwe coach van Genk worden?

  (543 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 12 december 2017 om 09:40
  Ik vind, en noem me gerust naïef, dat er een regel moet komen dat clubs verbied om een trainer aan te trekken die nog onder contract ligt bij een andere ploeg uit onze competitie. Voor grote clubs is het geen probleem om snel een andere goede coach te vinden, maar ploegen zoals een Waasland Beveren hebben beperkte middelen... Het is een vorm van competitievervalsing vind ik.
  Vind ik leuk
  woensdag 13 december 2017 om 03:02
  Wat dan met die tranferperiodes van spelers....evenzeer kompetitievervalsing....en de supporter ,de idioot,maar zijn abonnement kopen in juli....tegen eind augustus staat er,bij manier van spreken,een half nieuw pĺoeg op het veld....en in januari....opnieuw hetzelfde.....en ja....aan het ritme van dit seizoen voor dezelfde prijs ook een andere trainer....hoe zielig is dat allemaal....En de agents....die vullen goed hun zakken....leuke bedoening.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15919
  dinsdag 12 december 2017 om 09:53
  Clement zou echt dom zijn mocht hij dat doen.. Vertrekken naar, op dit moment, een rechtstreekse concurrent waar het niks dan kommer en kwel is, terwijl je bij WB op handen wordt gedragen. Dan snijdt je in jouw eigen vel, Philippe.
  Vind ik leuk
  dinsdag 12 december 2017 om 16:29
  Geen Guido Spechtmans ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws