Geruchten vanuit Zuid-Frankrijk: Sneijder na half seizoen weer weg bij Nice

Geruchten vanuit Zuid-Frankrijk: Sneijder na half seizoen weer weg bij Nice

11-12-2017 21:15

Het verblijf van Wesley Sneijder bij OGC Nice blijft mogelijk beperkt tot slechts een half seizoen. Volgens onbevestigde geruchten gaat de recordinternational van Oranje na de winterstop in de Verenigde Staten voetballen.

De Nederlandse correspondent Jurriaan van Wessem, woonachtig in Zuid-Frankrijk, helpt het gerucht maandagavond via Twitter de wereld in. Van Wessem laat weten dat hij zich baseert op bronnen rondom Nice, de huidige nummer acht van de Ligue 1.

Sneijder streek afgelopen zomer neer in Nice, nadat hij zijn contract bij het Turkse Galatasaray liet ontbinden. Een groot succes is het Franse avontuur echter niet geworden. Sneijder heeft slechts vijf competitiewedstrijden achter zijn naam staan en is tot na de jaarwisseling uitgeschakeld met een hamstringblessure.

Opmerkelijk genoeg wordt Sneijder gelinkt aan een transfer naar Los Angeles. Eind november doken er nog berichten op dat zijn zaakwaarnemer Guido Albers naar de Amerikaanse westkust was afgereisd om over een transfer te praten, maar naar verluidt had zowel topclub LA Galaxy als MLS-debutant Los Angeles FC geen interesse.