Verrassend: gaat Stijnen zijn comeback maken als hoofdcoach?

Verrassend: gaat Stijnen zijn comeback maken als hoofdcoach?

Gepubliceerd: maandag 11 december 2017 om 21:00ma 11-12-2017 om 21:00

Stijn Stijnen was eerder dit jaar nog actief als trainer bij amateurclub Sporting Hasselt, maar verdween daar van het toneel. Nu zou de ex-Rode Duivel een andere ex-Rode Duivel kunnen opvolgen.

Het Belang Van Limburg meldt namelijk dat Stijnen mogelijk naar Patro Eisden Maasmechelen zou kunnen gaan. Die club doet het bijzonder matig in de Eerste Amateurklasse, het staat nu allerlaatste met amper negen punten uit vijftien wedstrijden. Het aanstellen van coach Danny Boffin heeft niet echt het gewenste effect gehad.

Tony Dullers, algemeen manager van de club, houdt de boot echter resoluut af. "Of Stijnen de nieuwe trainer wordt? Bij mijn weten is daar geen sprake van. Danny Boffin is trainer en helemaal niet ontslagen. Ik verwacht dat hij de trainingen verder leidt. Dat Stijnen in de tribune zat kan ik niet ontkennen, maar dat wil niets zeggen."

Stijnen liet zich onlangs nog opmerken als nieuwe sponsor bij Racing Mechelen. Het is echter niet de bedoeling dat hij daar een functie gaat vervullen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws