DE ZEVEN: mogelijke vervangers van Stuivenberg bij Genk

  DE ZEVEN: mogelijke vervangers van Stuivenberg bij Genk

  maandag 11 december 2017 om 19:35

  KRC Genk moet na het ontslag van Albert Stuivenberg op zoek naar een nieuwe coach. Al heel wat trainers werden genoemd als kandidaat-opvolger. VoetbalPrimeur.be vond enkele trainers die mogelijk wel op het verlanglijstje van Genk staan.

  Besnik Hasi
  Eén van de namen die het eerst genoemd werd, was die van Hasi. De ex-speler van Genk was onlangs nog aanwezig bij een thuiswedstrijd en zit zonder werk. Na zijn ontslag bij Olympiakos kan hij dus zonder problemen het roer overnemen bij Genk.

  Andries Jonker
  Een andere werkloze coach is Jonker. De Nederlander was aan het begin van het seizoen nog coach van VfL Wolfsburg, maar werd na mindere resultaten bedankt voor bewezen diensten. Als ex-assistent van Louis van Gaal en hoofd jeugdopleidingen van Arsenal weet de Nederlander alvast hoe hij met de jeugd moet werken. Net wat ze bij Genk graag zien.

  Bernd Thijs
  Wie ook genoemd werd, was Thijs. De assistent van Yves Vanderhaeghe maakt er geen geheim van dat hij ooit droomt van een stap hogerop. Dat zou weleens bij zijn ex-club kunnen gebeuren. Met Thijs als speler kende Genk grote successen. Nu ook als trainer?

  Frank De Boer
  Werd al genoemd als kandidaat-coach bij Anderlecht en Club Brugge, maar tot een akkoord kwam het toen niet. Nu zit de Nederlander na zijn ontslag bij Crystal Palace zonder werk. Staat er ook om bekend met jeugdspelers te werken. Het zou bizar zijn moest men bij Genk niet eens aan De Boer denken.

  Philippe Clement
  Zou één van de topkandidaten zijn en hoog op het verlanglijstje staan. Clement was in het verleden coach van de U21 bij Club en past graag jonge spelers in. De kans is echter klein dat hij Waasland-Beveren in het midden van het seizoen zal verlaten.

  Alexander Nouri
  De jonge Nouri (38) kreeg zijn kans bij Werder Bremen, maar een groot succes werd dat niet. Na mindere resultaten kreeg hij eind oktober zijn ontslag aangeboden. Probeert hij het nu in een iets kleinere competitie?

  Hugo Broos
  Het lijkt onwaarschijnlijk dat de veteraan nog aan een Limburgs avontuur begint, maar na zijn ontslag bij Kameroen zit de coach zonder werk. Gaf al aan dat hij binnen de komende jaren wil stoppen als trainer en in België blijven. Een laatste job als trainer van Genk is een unieke kans om zijn carrière mooi af te sluiten.

  Plaats een reactie

  12a34b +623
  maandag 11 december 2017 om 19:51
  En waar zijn Weiler en Bosz?
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1599
  maandag 11 december 2017 om 20:12
  kunnen ze niet stoppen met rond de pot te draaien de opvolger is waarschijnlijk toch al gekend
  Vind ik leuk
  maandag 11 december 2017 om 20:24
  https://www.transfermarkt.co.uk/trainer/verfuegbaretrainer/statistik
  Voila: deze zijn beschikbaar :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  DE ZEVEN: mogelijke vervangers van Stuivenberg bij Genk