Einde verhaal voor Kompany? Hij was altijd een uitstekende voetballer

  Einde verhaal voor Kompany? "Hij was altijd een uitstekende voetballer"

  Gepubliceerd: maandag 11 december 2017 om 14:30ma 11-12-2017 om 14:30

  Manchester City won zondag met 1-2 op het veld van aartsrivaal Manchester United. Kevin De Bruyne en co lopen zo nog meer uit op de concurrentie, want ook concurrent Chelsea verloor. Toch was er ook minder goed nieuws te rapen vanuit het City-kamp, Vincent Kompany viel namelijk alweer geblesseerd uit.

  Ook Jan Mulder zag Kompany niet aan de tweede helft beginnen. "O, nee. Het is waar: Kompany is in de kleedkamer achtergebleven. Heeft hij zich daar geblesseerd? Weer 'iets gevoeld', net als voor de match tegen Shakhtar in de Champions League, waar hij tijdens de warming-up ‘iets voelde’ en niet kon spelen?", reageert Mulder in Het Laatste Nieuws.

  Niemand weet wat er juist scheelt met de Rode Duivel, ook de Nederlandse analist niet. "Wat is trouwens ‘iets voelen’ in zijn geval? Een soort aanraking van bijvoorbeeld een vreemde vinger op een spier en dat hij dan schrikt en gaat manken? Ik bedoel dit niet als misplaatste grap, het patroon van die blessures in dat raadselachtige lichaam interesseert en intrigeert me zo."

  "Op een dag wordt de interesse zwakker en laat je het varen. Die dag is gekomen. Voor de Manchester derby zei Vincent dat hij bij City betrokken wil blijven. Het gaat me zeer aan het hart - Vincent Kompany is/was een groot speler - maar we moeten het vandaag hardop zeggen: ‘Schrap van al deze mogelijkheden één, Vincent", vindt Mulder dat het tijd is om er een punt achter te zetten.

  Poll

  Is dit het einde voor Kompany?

  (649 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15919
  maandag 11 december 2017 om 14:54
  Ik vrees dat het einde verhaal is.. Je moet daar eerlijk in zijn. Die heeft de laatste 5 jaar volgens mij geen tien wedstrijden op een rij gespeeld.. Zonde voor hem!
  Vind ik leuk
  E.V +2544
  maandag 11 december 2017 om 15:10
  Vince moet gewoon terug naar huis komen...hier mag hij minder trainen en is de competitie niet zo veeleisend.....komt hij terug dan is het nog niet voorbij, kiest hij om daar door te gaan dan vrees ik het ergste...
  Vind ik leuk
  maandag 11 december 2017 om 15:49
  Hij is qua training al lang geminderd dus denk da zelfs de kleinste inspanning een risico inhoudt intussen. 't Is gewoon einde verhaal, ook bij ons...
  Vind ik leuk
  E.V +2544
  maandag 11 december 2017 om 20:59
  Ik vrees ook voor wat je zegt...alleen bedoel ik, als ik hem was zou ik het hier nog eens proberen alvorens de handdoek in de ring te gooien...Vince is kind aan huis en kan voor de club nog veel betekenen...
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1739
  maandag 11 december 2017 om 19:34
  Dat hij toch de eer aan zichzelf laat. Het begint meelijwekkend te worden, centen heeft hij toch genoeg.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws