Pijnlijke onthulling: De spelers wilden niet meer verder met Stuivenberg

  Pijnlijke onthulling: "De spelers wilden niet meer verder met Stuivenberg"

  Gepubliceerd: maandag 11 december 2017 om 14:00ma 11-12-2017 om 14:00

  Na de snertmatch tegen Eupen (1-1) werd Albert Stuivenberg ontslagen als trainer van KRC Genk. De Limburgers ambieerden voor het seizoen een plek in de top drie, maar voorbij halfweg de competitie staan ze nog steeds niet bij de eerste zes. De wedstrijd tegen de rode lantaarn was er dan ook te veel aan.

  Volgens Peter Vandenbempt hing het ontslag van de Nederlander al langere tijd in de lucht. Het ontslag van Stuivenberg is geen verrassing. De signalen van het bestuur waren vorige week na het verlies tegen KV Mechelen al onrustwekkend voor de toekomst van de trainer", geeft de radioman zijn kijk bij Sporza.

  "De wedstrijd van afgelopen weken was volgens hem dan ook schandalig. En wie de wedstrijd heeft gezien tegen Eupen, hoe slap, futloos de Genkse spelers over het veld liepen, hoe slecht er gevoetbald werd, hoe bepalende spelers als Malinovski en Pozuelo, tot mijn grote ergernis, nog maar eens uitstraalden dat ze het met deze trainer niet meer zagen zitten."

  Wat Stuivenberg ook deed, het mocht niet meer baten. "Dan staat het bestuur ook met de rug tegen de muur. Zo gaat het dan in het voetbal. De spelers hebben wekenlange wanprestaties geleverd en daarmee hun trainer buiten gewerkt, besluit hij.

  Poll

  Zijn de spelers verantwoordelijk voor het ontslag?

  (1094 stemmen)

  Plaats een reactie

  Verne +437
  maandag 11 december 2017 om 14:13
  De nochtans voetbaltechnisch goed onderlegde Stuivenberg, anders wordt je nooit of te nimmer assistent-trainer bij Manchester United, geflikt door de eigen spelers, bijzonder jammer.
  Vind ik leuk
  maandag 11 december 2017 om 14:20
  Als de leidende spelers dan toch zoveel invloed hebben, waarom dan nog een trainer aanstellen?
  Laat die spelers die onrust stoken dan maar als speler/trainer opdraven en zien of het dan beter gaat.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15919
  maandag 11 december 2017 om 14:53
  Ik geloof niet dat spelers bewust slecht spelen.. Het is eerder een kwestie van motiveren, dat is een mindere kwaliteit van Stuivenberg volgens mij. Veel kennis van het spelletje, maar iets te braaf om op tafel te kloppen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws