'Real Madrid en FC Barcelona strijden om de handtekening van RSCA-goudhaantje'

'Real Madrid en FC Barcelona strijden om de handtekening van RSCA-goudhaantje'

11-12-2017 09:30
7

Anderlecht staat bekend om zijn uitstekende jeugdwerking. De Brusselaars proberen dan ook de kaart van de jeugd te blijven te trekken, dat willen ze doen door grote clubs weg te houden bij hun jeugdspelertjes. Eén toptalent staat in de belangstelling van heel wat Europese clubs. Maar nu komen daar zowaar Real Madrid en FC Barcelona bij.

Het gaat om Eliot Matazo, een 15-jarige middenvelder die uitkomt voor de U16 van paars-wit. Hij maakte furore door zijn geweldige prestaties als ploegkapitein. Eerder meldde VoetbalPrimeur.be al dat verschillende Europese clubs willen strijden om zijn handtekening, maar nu komen er met Real Madrid en FC Barcelona twee absolute grootmachten bij. Dat meldt La Capitale

Matazo komt ook uit voor de nationale jeugdploeg van de Rode Duivels. Het belooft een helse klus te worden voor RSCA om de handtekening van de jongeling te bemachtigen. Je geniet namelijk niet elke dag de interesse van de misschien wel twee beste teams in Europa. Paars-wit doet er alles aan om het goudhaantje bij zich te houden.