Belgische doelman blundert erop los: Het ziet er lullig uit

  Belgische doelman blundert erop los: "Het ziet er lullig uit"

  Gepubliceerd: maandag 11 december 2017 om 09:15ma 11-12-2017 om 09:15

  Heracles Almelo ging zaterdagavond hard onderuit op bezoek bij AZ (5-0) en het was met name doelman Bram Castro die een twijfelachtige indruk achterliet. Onze landgenoot opende de score met een eigen doelpunt en dook bij de 2-0 van Guus Til over de bal heen.

  "Ik verwachtte een voorzet en maakte me breed. De bal ging via m'n handen het doel in. Hoe dan ook: het ziet er lullig uit", vertelt Castro aan TC/Tubantia over de openingstreffer. Ook bij de 2-0 ging hij niet vrijuit. "Ik dacht dat Paul Gladon, die kort voor me stond, de bal weg zou trappen. Die beweging maakte hij ook, maar hij trok zijn voet terug. Ik had geen tijd meer om mijn beweging te veranderen."

  "We zijn mensen, we maken fouten, daar kun je lang en kort over praten", was de conclusie van de 35-jarige Belg, die bijval kreeg van trainer John Stegeman. "Bram is belangrijk voor ons, hij sleept ons er ook vaak doorheen. Die eigen goal was onhandig, dat weet hij ook. Maar er gaan ook fouten aan vooraf."

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15991
  maandag 11 december 2017 om 10:08
  Wat een pannenkoek zeg.. Moet je daarom 35 jaar geworden zijn en nog steeds actief zijn? Zo'n typisch doelman die nergens écht indruk heeft kunnen maken. Maar hij heeft er wel zijn carrière mee gevuld natuurlijk..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws