Lukaku op de korrel genomen door eigen 'coach': Alles gaat seconden te traag

Lukaku op de korrel genomen door eigen 'coach': "Alles gaat seconden te traag"

11-12-2017 08:50
12

Romelu Lukaku zit een serieuze dip. De man van honderd miljoen begon ijzersterk aan zijn periode bij Manchester United, maar nu stokt de motor al een tijdje. De Rode Duivel slaagt er maar niet in te overtuigen in topwedstrijden, zelfs Thierry Henry – T3 van de Rode Duivels – ziet dat hij worstelt met zichzelf.

De assistent van Roberto Martinez zag Lukaku in het slot een grote kans missen, nadat hij eerder al aan de basis lag van de twee tegendoelpunten. "Je wacht op die ene kans en ook na 85 minuten moet je nog gefocust zijn. Het was misschien een geweldige redding, maar Lukaku had altijd moeten scoren. Het is jammer, want hierop zal hij worden afgerekend", vertelt hij bij Sporza.

Ook Alan Shearer, voormalig topschutter in de Premier League én analist, ziet Lukaku steeds minder en minder presteren. "Hij doet momenteel niet genoeg om zijn transfersom te rechtvaardigen. Hij mist vertrouwen met amper twee doelpunten in 13 wedstrijden. Alles gaat enkele seconden te traag en tegen dat hij weet wat te doen, is de kans al weg", klinkt het.