Ziet RSCA dure vogel vertrekken? 'Paars-wit bereid om mee te werken aan transfer'

Ziet RSCA dure vogel vertrekken? 'Paars-wit bereid om mee te werken aan transfer'

11-12-2017 08:40
5

RSC Anderlecht ziet de kloof met Club Brugge weer groeien na een pijnlijke thuisnederlaag tegen Charleroi. De Carolo’s staan steeds steviger op de tweede plaats in de stand. Als Anderlecht nog wil meedoen voor titel, zal het best enkele transfers doen komende winter. Nicolae Stanciu is dan weer een mogelijke vertrekker.

De Roemeen heeft het nooit echt kunnen waarmaken bij paars-wit. 'De man van tien miljoen' kwam zowel onder René Weiler als onder Hein Vanhaezebrouck nauwelijks aan speelminuten toe. De fans willen hem meer kansen zien krijgen, maar daar lijkt niks van in huis te komen. Een vertrek deze winter is dan ook niet uitgesloten, dat gaf ook zijn manager Ana-Marie Prodan aan.

Nadat Stanciu aangaf meer te willen spelen, nam de interesse in de Roemeense spelverdeler steeds meer toe. Volgens Het Laatste Nieuws toont Al Hilal, de competitieleider in de hoogste klasse van Saoudi-Arabië, concrete interesse in de international. Of dit de stap is die Stanciu in gedachten had, valt te betwijfelen. Anderlecht is alvast bereid om mee te helpen zoeken naar een oplossing.