'Lukaku en Mourinho betrokken bij incident in de catacomben van Old Trafford'

'Lukaku en Mourinho betrokken bij incident in de catacomben van Old Trafford'

11-12-2017 07:45
9

José Mourinho is naar verluidt al zijn zelfbeheersing verloren nadat zijn Manchester United de stadsderby tegen Manchester City met 1-2 verloor. Volgens diverse Britse media was de Portugese manager na afloop van de wedstrijd betrokken bij een opstootje in de catacomben van Old Trafford, waarin met water en melk zou zijn gegooid en zelfs bloed is gevloeid. Ook Rode Duivel Romelu Lukaku liet zich van zijn kleinste kant zien.

Onder meer The Guardian, The Independent en The Mirror melden dat Mourinho zijn beklag deed bij de kleedkamer van de bezoekers, omdat hij vond dat The Citizens hun overwinning te luidruchtig vierden. De spelers van Manchester City zouden Mourinho vervolgens hebben bekogeld met water en melk. Daarnaast is het naar verluidt tot een confrontatie gekomen tussen Mourinho en Ederson, de Braziliaanse keeper van Manchester City. De media melden dat het tweetal een hoogoplopende woordenwisseling in het Portugees had.

Volgens diverse bronnen is de situatie vervolgens geëscaleerd en speelde met name Romelu Lukaku een negatieve hoofdrol in de daaropvolgende vechtpartij. Mikel Arteta was het grootste slachtoffer van de rel. De voormalig middenvelder van Everton en Arsenal, tegenwoordig assistent-trainer bij Manchester City, zou een gescheurde wenkbrauw hebben opgelopen en liep rond met een gezicht vol bloed.