Mourinho geeft zich gewonnen in titelstrijd: 'City heeft heel veel geluk'

  Mourinho geeft zich gewonnen in titelstrijd: 'City heeft heel veel geluk'

  zondag 10 december 2017 om 21:15

  In de Premier League zijn nog 22 wedstrijden te spelen, maar volgens José Mourinho is de titelstrijd nu al beslist. Zondag verloor zijn Manchester United op Old Trafford van koploper Manchester City. Het gat tussen de nummer twee en de stadgenoot is nu al elf punten - en dat is te veel, meent Mourinho.

  "De titelstrijd is waarschijnlijk over. Iedereen zal nog voor de punten blijven vechten om het gat terug te brengen, maar zij zijn nu zeker in het voordeel", zei de Portugees na de nederlaag tegen de BBC.

  Mourinho was niet tevreden over het optreden van scheidsrechter Michael Oliver.  Ander Herrera had een strafschop moeten krijgen, vond hij, maar Oliver gaf de Spanjaard een gele kaart vanwege een schwalbe. 

  "De scheidsrechter floot erg sterk. Helaas maakte hij een cruciale fout. Het was een overduidelijke strafschop. Als hij hem wel geeft, wordt het 2-2 met nog twintig minuten te spelen."

  "Ik denk dat City een erg goed team heeft, maar ze hebben wel heel veel geluk. Alle beslissingen vallen uit in hun voordeel. Ook vandaag maken ze twee doelpunten die op ongelooflijke wijze tot stand kwamen. Ze kwamen uit het niets, echt twee simpele goals."

   

  Plaats een reactie

  BS90 +4579
  zondag 10 december 2017 om 21:17
  En betere spelers, en een betere tactiek. Zelfkritiek, o zo moeilijk voor deze man
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws