Clasie waarschuwt concurrenten na basisplek: Ik word steeds fitter

Clasie waarschuwt concurrenten na basisplek: "Ik word steeds fitter"

zondag 10 december 2017 om 18:00

Jordy Clasie kon in zijn eerste wedstrijd als basisspeler overtuigen bij Club Brugge. De middenvelder speelde in een zetel en was goed voor een assist. De basisplek smaakt naar meer.

Voor Clasie was het zijn eerste basisplek voor Club. "Dat voelt fijn. Ik heb hier lang op gewacht en ben blij dat ik de kans heb gekregen. Ik word steeds fitter en kom beter in mijn ritme", reageerde de middenvelder tegenover Sporza.

Na de vroege 3-0 voorsprong was de buit al snel binnen. "Tegen dit soort teams is zoiets een heerlijk begin. We zetten druk vooruit en het werd heel snel 3-0. Dan is het zaak om door te drukken en meer goals te maken."

Meer doelpunten kwamen er uiteindelijk niet. "Dat lag, met alle respect voor Lokeren, aan onszelf. In de tweede helft werden de ruimtes te groot en konden zij eruit komen. De mensen op de tribune hadden het hartstikke koud. Zonde dat we hen niet meer konden bieden", besloot hij.

Plaats een reactie

JODES +439
maandag 11 december 2017 om 01:20
Goed, maar in de balrecuperatie vind ik Makamba toch een stuk beter... Doet wel zijn stinkende best en dat is "best leuk"...
Vind ik leuk
BST83 +211
maandag 11 december 2017 om 09:30
Zijn 2 verschillende type spelers op dezelfde veldbezetting. Ieder met zijn pro's en contra's
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Clasie waarschuwt concurrenten na basisplek: "Ik word steeds fitter"