Leko strooit met lof naar uitblinker: 'Hij heeft weer plezier in het voetbal'

  Leko strooit met lof naar uitblinker: 'Hij heeft weer plezier in het voetbal'

  Gepubliceerd: zondag 10 december 2017 om 16:55zo 10-12-2017 om 16:55

  Club Brugge heeft zondagnamiddag makkelijk met 3-1 gewonnen van Sporting Lokeren. Jordy Clasie kreeg een basisplaats van Ivan Leko en speelde een sterke partij in het Jan Breydelstadion.

  "Jordy wordt steeds beter op training. Bovendien heeft hij al een paar goede invalbeurten achter de rug", vertelde Leko voor de camera van Proximus 11. "Vandaag heeft hij een goede eerste helft gespeeld. Hij was belangrijk voor de ploeg, zowel met als zonder bal. Na de pauze ging het minder voor hem, maar ook voor de ploeg. Jordy heeft weer plezier in het voetbal en wij gaan nog heel veel plezier aan hem beleven."

  Club Brugge begon inderdaad sterk aan de wedstrijd en ging met een 3-0 voorsprong rusten, maar na de pauze toonde Blauw-Zwart bitterweinig. "Tijdens de tweede helft was onze pressing niet meer goed genoeg. De ruimte tussen de linies werd veel te groot waardoor Lokeren beter in de wedstrijd kwam, maar in totaliteit zijn we tevreden."

  Plaats een reactie

  freeman +11972
  zondag 10 december 2017 om 17:33
  Een staaltje waarbij ze eens lieten zin HOE een match aangevat dient te worden ..... en achteraf rustig uitgespeeld ! Hoopgevend in het vooruitzicht naar de resterende matchen, waarbij Club thuis NIETS meer mag laten liggen !
  Vind ik leuk
  BST83 +847
  maandag 11 december 2017 om 09:35
  Was heerlijk om te zien wat die pressing in het begin kan opleveren. Hopelijk zijn ze wakker voor komende 2 matchen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws