Vanderhaeghe trekt Gent uit het slop: Het is niet gemakkelijk om te verklaren

  Vanderhaeghe trekt Gent uit het slop: "Het is niet gemakkelijk om te verklaren"

  Gepubliceerd: zondag 10 december 2017 om 15:45zo 10-12-2017 om 15:45

  AA Gent staat opnieuw stevig in de top zes. Sinds Yves Vanderhaeghe de fakkel overnam van Hein Vanhaezebrouck loopt het steeds beter bij de Buffalo's. Zaterdagavond moest KV Kortrijk met 2-1 het onderspit delven. 

  De trainer van Gent was uiteraard tevreden met de zege, maar had toch enkele opmerking over de tweede helft.  "Na dat ongelukkige tegendoelpunt zag ik een fantastische reactie van mijn spelers, met druk vooruit en mooie combinaties. Als je een achterstand kunt ombuigen, ga je tevreden de rust in", vertelde Vanderhaeghe aan Sporza.

  Na de rust kwam Kortrijk echter gevaarlijk opzetten, maar Gent hield stand. "Vanaf de eerste minuut na de rust zag ik dat het niet meer goed zat. Het is niet gemakkelijk om dat te verklaren. Maar natuurlijk ook een pluim voor Kortrijk, dat het ons heel moeilijk heeft gemaakt", besloot de coach van de Buffalo's.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15583
  zondag 10 december 2017 om 16:11
  Defensief moeten er toch hier en daar nog wat zaken verbeterd worden. Die tegengoal van gisteren ging er alweer al te makkelijk in.

  Aanvallend gaat het steeds beter. Simon pakt zijn momenten, Kubo wordt beter, Kalu speelt sterk en Sylla en Yaremchuk werken/lopen zich altijd de longen uit het lijf. Alleen moeten we zulke matchen leren afmaken. Gisteren kon het nog 2 - 2 geworden zijn en daar hadden we dan niet moeten over klagen.

  Maargoed, alles op zijn tijd. Het lijkt allemaal stilaan op zijn plaats te vallen, misschien is een fitte Neto nog het ontbrekende stukje. De tijd zal het uitwijzen..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws