Wouters geeft groen licht voor Club - Lokeren, tot onbegrip van Mannaert

Wouters geeft groen licht voor Club - Lokeren, tot onbegrip van Mannaert

10-12-2017 13:25
8

Club Brugge - Lokeren gaat ondanks de winterse omstandigheden door. Ref Luc Wouters heeft de grasmat van het Jan Breydelstadion gekeurd en volgens zijn mening kan er gevoetbald worden. Als het aan Vincent Mannaert had gelegen was de wedstrijd afgelast.

Ruud Vormer toonde deze morgen dat de terreinknechten nog veel werk hadden om het veld sneeuwvrij te krijgen. Bij Blauw-Zwart ging men er echter altijd van uit dat er deze middag gespeeld kon worden, al vond de aanhang het onverantwoord om de supporters in deze omstandigheden de baan op te sturen. Er werd in Brugge alles aan gedaan om de match door te kunnen laten gaan.

Rond half één deed ref Luc Wouters zijn ronde over het veld om een oordeel over de staat van de grasmat te vellen. Bijna een uur later viel de beslissing en deelde hij aan VTM Nieuws mee dat de bal vanaf 14u30 zal rollen. Dit tot groot onbegrip bij Vincent Mannaert, de CEO van Club. "Afgelasting zou enige juiste keuze geweest zijn!'', uitte hij zijn ongenoegen voor de camera van dezelfde zender.