Club Brugge en Anderlecht stellen alles in het werk om te kunnen voetballen

Club Brugge en Anderlecht stellen alles in het werk om te kunnen voetballen

10-12-2017 12:47
8

Er staan zondag drie matchen op het programma in de Jupiler Pro League. Zo komen Club Brugge (14u30) en Anderlecht (18u00) in actie. Het is vanwege de sneeuwval echter de vraag of de topclubs in actie kunnen. Bij beide clubs wordt er echter alles aan gedaan om het veld speelklaar te krijgen.

In het Jan Breydelstadion is men twee uur voor de aftrap nog druk bezig om alle sneeuw van het veld te krijgen. Club Brugge kwam eerder al met een update voor de weersverwachting in de komende uren. Supporters die naar het stadion komen worden wel gewaarschuwd om voorzichtig te zijn op de baan. Overigens vinden de fans de omstandigheden te gevaarlijk en pleiten zij voor een afgelasting.

Anderlecht gaat er voorlopig van uit dat er om 18u gewoon afgetrapt kan worden voor de topper tegen Charleroi. ''Voorlopig zijn er geen indicaties dat de wedstrijd uitgesteld zal moeten worden. De komende uren zullen de medewerkers van Paars-Wit de sneeuw van het veld ruimen om alles in gereedheid te brengen voor de wedstrijd'', melden de Brusselaars via de officiële website.