BILD: Dortmund heeft opvolger Bosz al binnen: zondagmiddag bekendgemaakt

BILD: Dortmund heeft opvolger Bosz al binnen: zondagmiddag bekendgemaakt

zondag 10 december 2017 om 12:06

Peter Bosz lijkt daadwerkelijk bezig te zijn aan zijn laatste uren als trainer van Borussia Dortmund. De club belegt zondagmiddag een persconferentie, waarin hoogstwaarschijnlijk het ontslag van Bosz wordt aangekondigd, en zou zelfs al een opvolger voor de Nederlander hebben benoemd.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde BILD wordt Peter Stöger de nieuwe trainer van BVB. De 51-jarige Oostenrijker werd onlangs aan de kant geschoven door Bundesliga-hekkensluiter 1. FC Köln, dat dit seizoen slechts drie punten wist te pakken. In de voorgaande vier seizoenen bas Stöger echter behoorlijk succesvol bij Die Geißböcke: in 2014 promoveerde hij met Köln naar de Bundesliga en afgelopen seizoen dwong hij Europees voetbal af.

Naar alle waarschijnlijkheid maakt Borussia het nieuws over de aanstelling van Stöger zondagmiddag al bekend. Eerder op de dag meldde FOX Sports al dat er zondagmiddag al een nieuw gezicht aanwezig zou zijn bij de training van Borussia Dortmund.

Lees ook: Snel duidelijkheid over Bosz: Dortmund kondigt persconferentie aan

Plaats een reactie

Drekovic +6369
zondag 10 december 2017 om 12:25
Kans gemist voor de Borussen , Weiler was vrij !!!!!!
Vind ik leuk
12a34b +373
zondag 10 december 2017 om 13:02
LOL, da's een goeike. Ik vrees voor René dat het nu Genk zal worden, als daar geen Nederlander aan de slag gaat die luistert naar de naam Peter Bosz. Och ja bij Genk hebben ze ondanks de mindere resultaten nog alle vertrouwen in Stuyvenberg, zeker:).
Vind ik leuk
zondag 10 december 2017 om 13:27
De Boer kan ook nog...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

BILD: Dortmund heeft opvolger Bosz al binnen: zondagmiddag bekendgemaakt