Janssens wimpelt vragen over positie Stuivenberg af: ''Dag hè''

Janssens wimpelt vragen over positie Stuivenberg af: ''Dag hè''

10-12-2017 12:16
4

Racing Genk kwam zaterdagavond voor eigen publiek niet verder dan een zeer teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen hekkensluiter AS Eupen. Het is de vraag of Albert Stuivenberg nog lang trainer van de Limburgers blijft.

Genk leek na een slechte seizoensstart uit het dal te zijn geklommen, maar na 1 op 9 is het positieve gevoel als sneeuw voor de zon weer verdwenen. Door de wisselvallige resultaten staat Genk na 18 speelronden nog altijd pas op een negende plaats. De top-6 is nog altijd binnen handbereik, al zal Genk toch snel wedstrijden moeten gaan winnen om niet voor het tweede jaar naast een ticket voor Play-Off 1 te krijgen.

De druk op trainer Stuivenberg wordt met de week groter. Ook de supporters roepen steeds luider om het vertrek van de Nederlander. Binnen Racing Genk werd er in moeilijke tijden altijd vertrouwen in de coach uitgesproken. Ditmaal is men echter terughouden met zulke uitspraken. Teammanager en clubicoon Pierre Denier wilde niet ingaan op speculaties en ook CEO Patrick Janssens hield zondagmorgen tegenover Het Laatste Nieuws zijn lippen stijf op elkaar. Hangt het ontslag van Stuivenberg in de lucht?