Spaanse geruchten: Ramos bevestigt Real Madrid-transfer, zoektocht naar verdediger

Spaanse geruchten: Ramos bevestigt Real Madrid-transfer, zoektocht naar verdediger

10-12-2017 11:10
1

Real Madrid heeft naar verluidt een nieuwe keeper vastgelegd. Het Spaanse Diario Gol claimt dat de 23-jarige Kepa Arrizabalaga, momenteel onder contract bij Athletic Bilbao, al heeft getekend bij De Koninklijke.

Het Spaanse medium stelt dat aanvoerder Sergio Ramos het nieuws intern al heeft bevestigd en dat ook zijn vriend Isco al op de hoogte is. Real is niet tevreden over Keylor Navas en Kiko Casilla, waardoor het Kepa al in de winterstop naar de Spaanse hoofdstad wil halen. De Baskische doelman speelt met Athletic geen Europees voetbal dit seizoen, waardoor hij nog in de Champions League kan spelen met Real. Onlangs werd al gemeld dat de regerend Primera Division-kampioen twintig miljoen op tafel wil leggen voor Kepa.

Een nieuwe doelman is echter niet de enige prioriteit voor Real Madrid, dat tot dusver aan een wisselvallig seizoen bezig is. Naar verluidt wil men ook een nieuwe centrale verdediger binnenhalen, aangezien Raphaël Varane vaak geblesseerd is. AC Milan-stopper Leonardo Bonucci, pas een half jaar geleden overgekomen van Juventus, wordt genoemd als de gewenste aanwinst.