Ibrahimovic mist één prijs: Was ik dan een betere voetballer? Nee

  Ibrahimovic mist één prijs: "Was ik dan een betere voetballer? Nee"

  Gepubliceerd: zondag 10 december 2017 om 09:45zo 10-12-2017 om 09:45

  Zlatan Ibrahimovic veroverde in zijn glansrijke loopbaan liefst 33 titels. Een belangrijke prijs ontbreekt evenwel op zijn palmares, de Champions League.

  "Ik mis één titel", zegt Ibrahimovic tegen Sky Italia. "Maar ik zeg ook tegen mezelf: als ik de Champions League had gewonnen, was ik dan een betere speler? Nee. Heeft het mij een slechtere speler gemaakt dat ik het niet heb gewonnen? Nee." De Zweed is trots op de titels die hij veroverde bij Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain en Manchester United.

  "Ik wil altijd elke prijs winnen", aldus de 36-jarige Ibrahimovic, die het zondag met Manchester United opneemt tegen Manchester City. "Maar denk aan al die spelers die de Champions League hebben gewonnen en daarna volledig zijn verdwenen en niets meer hebben gewonnen. Ik heb elk jaar prijzen gepakt en dan bedoel ik ook echt elk jaar."

  "Ik zou deze twintig jaar en 33 titels niet voor de Champions League willen inruilen. Ik heb mezelf bewezen en ik heb elk jaar gedomineerd", besluit de oud-Ajacied.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws