Bölöni heeft bijzondere reactie in petto na thuiszege tegen Moeskroen

Bölöni heeft bijzondere reactie in petto na thuiszege tegen Moeskroen

10-12-2017 09:00
3

Antwerp - Moeskroen eindigde zaterdagavond op 1-0, een felbevochten thuiszege voor The Great Old. Laszlo Bölöni is bijzonder blij omdat zijn ploeg nu... gered is.

Bölöni zag twee gelijkwaardige teams op de Bosuil. "Moeskroen had hetzelfde niveau als wij. Hun organisatie stond op punt en op de counter zijn ze in staat om je KO te meppen. Dat hebben ze niet gedaan, maar ook wij hebben kansen laten liggen", meldt hij aan Sporza.

"Misschien winnen we de wedstrijd omdat er misschien wel een voetbalgod is. Maar ik moet mijn spelers in elk geval feliciteren omdat ze bleven op zoek gaan naar de winning goal. Die hadden we nodig, want ik geloof dat we gered zijn en dat was toch ons hoofddoel."

De redding is natuurlijk een behoorlijk laag doel als je in de top zes staat. "Ik vraag me af of we niet te snel gegroeid zijn. Het doet natuurlijk plezier, maar ik zie ook de kwaliteiten bij de andere ploegen in de top zes. Het blijft voor ons moeilijk om thuis te winnen en offensief missen we wat stabiliteit."