Neymar vertrekt hals over kop uit Parijs: vrijaf wegens noodgeval in de familie

Neymar vertrekt hals over kop uit Parijs: vrijaf wegens noodgeval in de familie

10-12-2017 08:56

Neymar is teruggekeerd naar Brazilië vanwege een noodgeval in de familie. Dat meldde het Franse RMC zaterdagavond. Het nieuws is inmiddels door het management van de 25-jarige aanvaller bevestigd aan Globo Esporte.

Wat er precies aan de hand is, is niet bekendgemaakt. Neymar heeft van PSG toestemming om drie dagen in zijn geboorteland te verblijven. Hij mist daardoor waarschijnlijk de bekerwedstrijd tegen Strasbourg van woensdag. In het Ligue 1-duel met Rennes van volgend weekend is de Braziliaan wel weer van de partij.

Neymar ontbrak zaterdag tijdens de 3-1 zege op Lille wegens een schorsing, maar was wel in het stadion aanwezig. Angel Di Maria, Javier Pastore en Kylian Mbappé maakten de doelpunten voor PSG, dat negen punten voorsprong heeft op naaste belager AS Monaco.

Neymar is in zijn eerste seizoen in Frankrijk tot dusver goed voor negen goals en zes assists in de Ligue 1. Ook in de Champions League haalde hij al zes keer de trekker over en bereidde hij nog eens drie keer een doelpunt voor.