Antwerp verstevigt plekje in Play-Off 1 met derde thuiszege van het seizoen

Antwerp verstevigt plekje in Play-Off 1 met derde thuiszege van het seizoen

09-12-2017 21:50
7

Bij Antwerp mag men nu echt wel beginnen dromen van Play-Off 1. Na een nieuwe thuiszege heeft Antwerp zich wat steviger bij de eerste zes genesteld. Het werd 1-0 tegen Moeskroen.

Moeskroen begon met veel aanvallende intenties en zette Sinan Bolat meermaals aan het werk. De doelman werd ook één keer geklopt door Amallah, maar het doelpunt werd terecht afgekeurd voor hands.

Bij Antwerp was het vooral kick en rush voetbal, met veel lange ballen. De thuisploeg versierde vooral halve kansen, maar echt veel doelgevaar was er niet. Bij de rust stond de brilscore nog steeds op het bord.

Antwerp danst
Het werd na de pauze vooral een wedstrijd die op en neer ging. Zowel Moeskroen als Antwerp kregen enkele kleine kansjes. Twintig minuten voor tijd was het dan toch raak. Faris Haroun bracht het Antwerpse publiek aan het dansen met de 1-0. Moeskroen was er nog enkele keren dicht bij en trof zelfs de lat. Het doelpunt viel echter niet, waardoor het 1-0 bleef.

Antwerp springt dankzij de zege over Sint-Truiden naar een vijfde plek in de stand. Het heeft vier punten voorsprong op de nummers zeven en acht, Standard en Waasland-Beveren.