Leko ziet muziek in Lokeren-speler: Hij kan terecht bij iedere topclub

Leko ziet muziek in Lokeren-speler: "Hij kan terecht bij iedere topclub"

zaterdag 9 december 2017 om 15:15

In Het Laatste Nieuws worden Ivan Leko en Peter Maes samen geïnterviewd, want zij staan morgen tegen mekaar in Club Brugge - Lokeren. Leko krijgt de vraag wie van Lokeren hij zou kunnen gebruiken, en moet niet lang nadenken.

Lokeren staat momenteel weer diep in de rechterkolom, het schokeffect na de terugkeer van Maes is ondertussen een beetje uitgewerkt. Leko ziet echter toch twee Waaslanders die hij goed zou kunnen gebruiken.

"Overmeire zou bij elke topclub terecht kunnen. En Maric zou met zijn kwaliteit en persoonlijkheid ook wel meekunnen", zo verklaart Leko. Dat Lokeren de 31-jarige Overmeire mist staat buiten kijf. Hij sukkelt met een blessure en speelde niet meer sinds 28 oktober. Sindsdien behaalde Sporting Lokeren een bijzonder teleurstellende 2 op 15.

Leko speelde zelf nog enkele wedstrijden mee onder het bewind van Peter Maes, maar werd bij Lokeren snel uit de ploeg gespeeld door... Hans Vanaken.

Plaats een reactie

Drekovic +5040
zaterdag 9 december 2017 om 16:20
Als ik Club Brugge was zou ik voor Verhulst durven gaan Belg , ervaren en de laatste jaren regelmatig een puntenpakker bij een middenmoter
Vind ik leuk
VeeDeeVee +6045
zaterdag 9 december 2017 om 18:54
Overmeire is een onderschatte speler. Een perfecte 6 voor een ploeg die aanvallend wil spelen. Die loopt werkelijk alles toe.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Leko ziet muziek in Lokeren-speler: "Hij kan terecht bij iedere topclub"