Boskamp haalt uit naar Genk-bestuur: 'Muppets moeten hand in eigen boezem steken'

Boskamp haalt uit naar Genk-bestuur: 'Muppets moeten hand in eigen boezem steken'

09-12-2017 13:50
4

Johan Boskamp heeft stevig uitgehaald naar het bestuur van Racing Genk. De Limburgers zijn bezig aan een matig seizoen en staan pas op de negende plaats in de Jupiler Pro League.

"Het bestuur van KRC Genk heeft een wake-up call nodig", stelde Boskamp in het Belang van Limburg. "Voor het seizoen was Play-Off 1 de doelstelling. Er werd zelfs gesproken over de top drie. Een jaar geleden werd Peter Maes buitengegooid omdat het sportief niet draaide. Ik stel vast dat het nu niet beter gaat."

Albert Stuivenberg -de opvolger van Maes- ligt ondertussen ook onder vuur bij de Limburgers, maar Boskamp viseert vooral het bestuur. "Ik zeg niet dat ze Stuivenberg moeten ontslaan, maar ik vind wel dat die muppets, ik bedoel Patrick Janssens en Dimitri de Condé, de hand in eigen boezem moeten steken."

"Ze moeten hun verantwoordelijkheid nemen, want momenteel doen ze dat niet. Hoe lang gaat Stuivenberg dit nog uitzingen. Twee of drie wedstrijden misschien. Een thuisnederlaag zaterdag tegen rode lantaarn Eupen kan weleens de doodsteek zijn", besloot Boskamp.