'Anderlecht moet blijven zoeken naar nieuwe spits: plan moet in de koelkast'

'Anderlecht moet blijven zoeken naar nieuwe spits: plan moet in de koelkast'

Gepubliceerd: zaterdag 9 december 2017 om 11:30za 09-12-2017 om 11:30

Anderlecht zit met een spitsenprobleem, want Lukasz Teodorczyk, Hamdi Harbaoui en Robert Beric kunnen niet bekoren. Er staat in januari dan ook het nodige gebeuren in het Astridpark.

De Brusselaars deden met Isaac Kiese Thelin en Aaron Leya Iseka tijdelijk twee spitsen tijdelijk de deur uit. Fans van Anderlecht hoopten op de mogelijkheid om één van beide aanvallers terug te halen nu zij zo goed op dreef zijn bij respectievelijk Waasland-Beveren en Zulte Waregem. Thelin was al goed voor negen competitiegoals, terwijl Leya Iseka vijf keer het net vond in de Jupiler Pro League. Helaas voor de RSCA-supporters zit er een vervroegde terugkeer niet in, omdat hier geen sprake van is in het huurcontract. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Er is wel een grote kans dat Anderlecht zelf een huurcontract verscheurd. Volgens de krant wordt het scenario dat floptransfer Robert Beric al tijdens de winterstop wordt teruggestuurd naar Saint-Étienne steeds groter. De Sloveen zit pas aan 38 minuten in de JPL en uitzicht op meer speelminuten is er niet.

Lees ook: Uitgang komt in zicht voor Beric: 'Hein wordt tureluurs van hem'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws