Chinezen hebben Barcelona-routinier (33) niet nodig: 'Hij is te oud voor ons'

Chinezen hebben Barcelona-routinier (33) niet nodig: 'Hij is te oud voor ons'

09-12-2017 09:06
2

Javier Mascherano gaat zijn carrière voorlopig niet in China vervolgen. De Argentijnse Barcelona-routinier werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan een transfer naar het Verre Oosten, maar de topcub Tianjin Quanjian heeft ontkend dat het geïnteresseerd is in Mascherano.

"De geruchten over Mascherano kloppen niet. We hebben geen moment overwogen om hem hierheen te halen", laat een uitgesproken woordvoerder weten aan het lokale medium Tianjin Today Evening News. De nummer drie van de Chinese Super League heeft Mascherano eenvoudigweg niet nodig. "We willen volgend seizoen betere resultaten boeken en Mascherano is te oud om bij te dragen aan deze plannen." 

Hoe de sportieve toekomst van de 33-jarige centrale verdediger eruitziet, is vooralsnog onduidelijk. Ploeg- en landgenoot Lionel Messi onthulde onlangs dat Mascherano ontevreden is over zijn reserverol en hard op zoek is naar een nieuwe club. Barcelona zit echter niet al te ruim in de verdedigers en wil de Argentijn niet zomaar laten gaan.