Zomertransfer solliciteert naar basisplaats bij Club: Hij kan alle posities aan

Zomertransfer solliciteert naar basisplaats bij Club: "Hij kan alle posities aan"

08-12-2017 15:30
3

Club Brugge ontvangt zondag in eigen huis Sporting Lokeren. Blauw-Zwart hoopt zijn ongeslagen reeks in eigen huis verder te zetten, Ivan Leko gaf al aan dat er vanaf minuut één voluit moet gegaan worden. Mogelijks krijgt Marvelous Nakamba rust, hij staat al enkele weken op vier gele kaarten, waardoor Jordy Clasie zijn kans zou kunnen krijgen.

Leko zag de Nederlandse middenvelder de laatste weken steeds sterker worden. "Clasie is sterk verbeterd op fysiek vlak sinds hij in Brugge toekwam, hij is terug de Clasie van enkele jaren terug in Feyenoord en heeft zo zeker zijn rol binnen dit Club. Zijn invalbeurten beloofden al veel goeds, maar de ploeg moet altijd primeren in Brugge", zei Leko op de persconferentie.

Toch is er enige discussie over wat nu eigenlijk zijn beste positie is. De Kroaat denkt het antwoord te weten. "Waar hij het meest tot zijn recht komt? Hij kan alle posities aan in het middenveld, maar zijn beste positie is die van ‘deep playmaker’, zodat hij het spel kan maken voor de verdediging", aldus de trainer van Club.

LEES OOKClub Brugge wil maximum in eigen huis behouden: "We zullen klaar staan"