Bölöni schudt twee spelers wakker: De puntjes op de i ontbreken

Bölöni schudt twee spelers wakker: "De puntjes op de i ontbreken"

08-12-2017 12:45

Laszlo Bölöni staat met Antwerp nog altijd bij de eerste zes, maar in de laatste weken gaat het wel moeilijker voor hem. Opvallend genoeg is thuis winnen een probleem voor Antwerp. Bölöni denkt dat het ligt aan de efficiëntie.

Op zijn persconferentie van donderdag keek Bölöni vooruit op de match tegen Moeskroen. "We moeten altijd voor winst gaan, zeker thuis. Maar daar ligt ook net de moeilijkheid, en wel omwille van enkele zaken. We moeten eens léren om thuis te winnen, zeker als we zo snel als mogelijk het behoud in eerste willen verzekeren", staat te lezen in Gazet Van Antwerpen.

"In Eupen wonnen we, in Standard pakten we een mooi punt, maar dat moet je nu verlengen door te bevestigen in eigen huis. Dan zal het echt goed zijn. Een gelijkspel is goed en stemt me best tevreden, zeker op verplaatsing. Maar je komt er niet echt ver mee. Thuis moet het dus beter, maar daar zullen we voor moeten werken."

Voorin mist Bölöni koelbloedigheid. "Het ontbreekt ons nog aan de laatste pass, om de lijn echt doortrekken. Het stokt altijd wel ergens op een bepaald moment. Rodrigues bijvoorbeeld, die maakt wel het verschil in een één tegen één situatie, maar de puntjes op de i ontbreken dan. Als je trapt, moet het efficiënter zijn. Voor Ardaiz geldt dat ook."