JPL-speler hoopt op Rode Duivels: Het geeft vertrouwen dat ik word genoemd'

JPL-speler hoopt op Rode Duivels: "Het geeft vertrouwen dat ik word genoemd'

08-12-2017 08:30
1

Roberto Martinez heeft nog heel wat werk voor de boeg vooraleer het WK van start gaat. Samen met de Voetbalbond gaat hij op zoek naar tegenstanders voor enkele oefeninterlands. Verder moet hij ook een selectie gaan maken van slechts 23 spelers. Achteraan zijn er heel wat vraagtekens, maar wie weet loopt de oplossing wel op de Belgische velden.

Dorian Dessoleil van Sporting Charleroi is aan een uitstekend seizoen bezig. Zelf heeft hij al gehoord dat de bondscoach hem volgt. "Ik hoop op een dag Rode Duivel te zijn, het zou een droom zijn die uitkomt. Het geeft mij veel vertrouwen dat mijn naam her en der zelfs wordt genoemd", reageert hij in La Capitale.

Al beseft de sterkhouder van de Carolo’s als geen ander dat het niveauverschil met de topverdedigers groot is. "We verkeren nu in een tijdperk waar de centrale verdedigers van België voor ploegen als FC Barcelona, Manchester City of Tottenham spelen. België, dat is momenteel wereldtop. Ik zal alvast alles doen om mijn droom te laten uitkomen”, besluit hij.