Bölöni wil opkuis doen in A-kern, verschillende spelers mogen vrezen

Bölöni wil opkuis doen in A-kern, verschillende spelers mogen vrezen

07-12-2017 20:00

Antwerp speelt zaterdag pas in eigen huis tegen Moeskroen, maar de persconferentie van Laszlo Bölöni stond donderdag al op het programma. Daar kondigde de Roemeen aan dat de kern afgeroomd zal worden in de winter.

Bölöni zit met een enorme blessurelast en is dat een beetje beu. "Ik denk dat N'Diaye als eerste terug op post zal zijn. Sall volgt binnen dit en tien à veertien dagen. Arslanagic blijft dan weer nog even out, terwijl Oulare en Stojanovic pas na Nieuwjaar opnieuw fit zullen zijn. Dat zijn allemaal jongens die toch enorm veel tijd zullen hebben verloren. Sommigen kunnen maar niet het duel in de kleedkamer winnen", staat te lezen in Gazet Van Antwerpen.

Bölöni kan al maanden niet rekenen op sommige spelers. "Een jongen als N'Diaye was vorig seizoen al lang geblesseerd, maar sleept ook een verleden van blessures met zich mee. Dat geldt ook voor Oulare. Overal waar hij kwam, was er wel eens een letsel. En Stojanovic, hoe kan ik nu over die jongen oordelen, ik heb hem nog niets zien doen. Een paar trainingen, ja, maar dat is nog wat anders dan wedstrijden in competitie, hé."

De kern krijgt dan ook zeker een make-over in de winter. "Of sommigen moeten vertrekken tijdens de winter? 'Moeten' is niet het juiste woord, maar sommigen mogen dat, ja. Voor elke partij zal het beter zijn, vooral omdat sommigen het duel in de kleedkamer maar niet kunnen winnen. Maar dat zijn zaken die ik doorpraat met D’Onofrio en De Decker."