Peeters koos pas na overleg met Play Sports voor Westerlo

Peeters koos pas na overleg met Play Sports voor Westerlo

07-12-2017 14:20
1

Bob Peeters heeft een nieuwe job gevonden. De 43-jarige oefenmeester keert terug bij Westerlo, de club die hij in 2015/16 nog in de Jupiler Pro League hield. Peeters moest nog wel nadenken over het aanbod van de degradatiekandidaat uit 1B.

"Herman Wijnants (manager van Westerlo, nvdr.) belde me zondag toen ik net naar Play Sports wilde rijden. Ik liet hem verstaan dat ik er een nachtje over wilde slapen. Maandag hebben we alles uitgepraat'', laat hij weten aan Het Nieuwsblad. Peeters zag de job, ondanks het ontslag in september 2016, uiteindelijk toch zitten. "Gezien de bevoegdheden die ik krijg , de visie op langere termijn en het feit dat ik me bij Westerlo wel prettig voelde, zag ik geen reden om het niet te doen."

Peeters heeft het echter ook naar zijn zin als analist bij Play Sports en wilde die job niet zomaar opgeven. Pas na samenspraak met de tv-zender ging hij in om de aanbieding. Helemaal verdwijnen van de buis zal Peeters echter niet doen. "Ik blijf analyses doen, alleen is het nu maximaal een keer per week en geen heel weekend'', geeft Peeters mee.