'Goretzka kan snelle transfer naar Europese top nu echt wel vergeten'

  'Goretzka kan snelle transfer naar Europese top nu echt wel vergeten'

  donderdag 7 december 2017 om 12:45

  De kans is groot dat Leon Goretzka ook na de winterstop nog speler van Schalke 04 is. Diverse Europese grootmachten waren van plan om in januari te bieden op de middenvelder van de Duitsers, maar ineens sloeg het noodlot toe: Goretzka is geblesseerd geraakt en vermoedelijk even uit de roulatie.

  De Duitser heeft opnieuw last van een beenblessure. Dat is een grote klap voor onder andere Manchester United, dat zich volgens het Engelse Sky Sports recentelijk gemengd heeft in de strijd om de 22-jarige middenvelder. Naast United worden onder andere ook Arsenal, Bayern München, Juventus en FC Barcelona met hem in verband gebracht. Omdat Goretzka momenteel kampt met een blessure, is de kans klein dat hij in januari een medische keuring zou doorstaan. 

  Clubs zouden in de zomer van 2018 alsnog een poging kunnen wagen voor Goretzka, maar dan is hij wel transfervrij, tenzij hij verlengt in Gelschenkirchen. Zijn contract loopt komende zomer af. Mogelijk wekt zijn transfervrije status de interesse van meer clubs. Goretzka raakte in het duel met 1. FC Köln geblesseerd, zo bevestigde Schalke-directeur Axel Schuster.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws