Makelaar reageert, Club Brugge mag blijven hopen op toptransfer

  Makelaar reageert, Club Brugge mag blijven hopen op toptransfer

  donderdag 7 december 2017 om 12:15

  Club Brugge wilde afgelopen zomer al de Senegalees Krépin Diatta halen, maar hun bod van 2,5 miljoen euro was te laag. Zijn manager Moustapha Fall vindt Club echter wel een ideale volgende club voor hem.

  Bij de Noorse versie van Eurosport bevestigt hij dat Club één van de geïnteresseerden is. "Er zijn een aantal geruchten, maar Club Brugge heeft interesse samen met enkele Turkse en Franse clubs", aldus Fall.

  Club Brugge zou een mooie stap zijn voor de negentienjarige middenvelder. "Hij moet naar een ploeg gaan waar hij speelminuten krijgt. Club zou een goeie transfer zijn voor hem. Het is een goeie club omdat ze kansen geven aan jonge spelers en hen laten spelen. Ik denk dat hij zich bij Club Brugge goed kan ontwikkelen, zodat hij zich kan klaarmaken voor de volgende stap."

  De eindbeslissing ligt natuurlijk niet bij Fall, maar bij Diatta zelf. Als Franstalige zegt die duidelijk geen nee tegen Ligue 1.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14902
  donderdag 7 december 2017 om 12:52
  Als je die haalt, moet het wel een schot in de roos zijn. Het middenveld is nu al ruim sterk, dus dan moet je zeker zijn van je stuk. Zeker als je 2,5 miljoen zou gaan betalen.
  Vind ik leuk
  donderdag 7 december 2017 om 13:13
  je moet ook anticiperen op een mogelijk vertrek van vormer, vanaken, nakamba... als die zo blijven spelen zal er wel interesse zijn.
  En er is ook nog de piste coopman. komt die nog terug bij blauwzwart?
  allemaal spannende vragen! we zien het in de volgende aflevering!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws